nieuws

Roparunners onvermoeibaar! Rotterdam komt steeds dichterbij

De eerste teams van de Roparun zijn ruim over de helft. In de loop van zondagmiddag bereikten ze de controlepost die de helft van de 527 kilometer markeert.
Honderden teams van de Roparun zijn onderweg vanuit Hamburg en Parijs richting Rotterdam om geld te verzamelen voor kankerpatiënten en hun dierbaren. Zaterdagavond vertrokken de laatste teams voor hun estafettetocht richting de Coolsingel.
De teams van 8 lopers leggen 527 kilometer af in 3 dagen. Tussen Hamburg en Rotterdam is de afstand 40 kilometer langer.

Live en Twitter


De voortgang van de teams kan
worden gevolgd. En verslaggever Jacco van Giessen loopt zo ongeveer de Roparun twee keer om ons via Twitter op de hoogte te houden:

Roparunvirus


De Roparun bestaat al 26 jaar. Mensen die er aan meedoen hebben het over het Roparunvirus, zei een van hen vrijdagochtend op Radio Rijnmond:
''Het blijft elke keer weer leuk. Als je maandag op de Coolsingel bent en dinsdag ontwaakt, dan denk je: dit doe ik nooit meer. Maar woensdagochtend begint het alweer te kriebelen. Dat noemen ze het Roparunvirus.''

Volg de Roparun via Twitter