nieuws

Kuytkeurmerk voor kaasaffineur van Dongen's Coolsingelkaas

De eerste kilo's Coolsingel-graskaas van de rotterdamse kaasboer Theo van Dongen zijn al uitverkocht, maat hij vindt het jammer dat zijn idool en inspirator de blokjes jong- en oudbelegen 'kampioensgraskaas' ondanks toezeggingen nog niet heeft verorberd.
Een deel van de verkochte Coolsingelkaasopbrengst wil kaasaffineur van Dongen namelijk schenken aan Dirk Kuyt's goede doelenstichting.
De onverzettelijke Feyenoord-aanjager en gelegenheidsaanvoerder moet daarvoor officieel nog z'n goedkeuring en toestemming voor verlenen om er dus een officieus Kuytkeurmerk aan gehangen te krijgen.
Na veel vijven en zessen, passen plus meten vond afgelopen zaterdag dan eindelijk de langverbeide ontmoeting plaats op Kuyt's oude voetbalbakermat, het terrein van de Katwijkse Quick Boys waar z'n voetballoop- c.q. renbaan ooit begon.
Jack Kerklaan houdt de opgeluchte kaasspecialist van Dongen vlak voor z'n afreis naar de Katwijkse Katholieke Voetbal Vereniging aan de Laan van Nieuw Zuid nog even voor wat nadere toelichting een wijle op....