nieuws

Boulahrouz verzwikt enkel op training

Boulahrouz.cropresize-1.1.tmp.jpg
Boulahrouz.cropresize-1.1.tmp.jpg
ROTTERDAM - Khalid Boulahrouz is dinsdagochtend op de training van het Nederlands elftal geblesseerd uitgevallen. De verdediger uit Maasluis verzwikte tijdens een partijspelletje zijn rechterenkel en strompelde van het speelveld. Medisch onderzoek moet de ernst van de blessure uitwijzen.
Op het eerste gezicht lijkt de kwetsuur mee te vallen. Boulahrouz verbleef korte tijd in de kleedkamer, maar kwam alweer gauw naar het trainingsveld. Met een zak ijs op het gewricht bekeek hij vanaf de zijkant het vervolg van de training.
Oranje trainde dinsdag met 22 spelers. Arjen Robben laat zich nog in Rotterdam behandelen aan een hamstringblessure. De aanvaller heeft goede hoop dat hij zich vrijdag of zaterdag bij zijn ploeggenoten van het Nederlands elftal kan voegen.
Bondscoach Bert van Marwijk heeft zijn definitieve WK-selectie van 23 spelers al bij de wereldbond FIFA ingeleverd. Hij mag zijn keurkorps nog wijzigen als blijkt dat iemand door een blessure niet op de mondiale eindronde kan uitkomen.