NIEUWS

Dat is mooi: vanmiddag wordt het best wel aardig weer

© Rijnmond
Vanochtend is het wisselend bewolkt en valt er verspreid een enkele regenbui. Vanmiddag laat de zon zich geregeld zien en blijft het op de meeste plaatsen droog. De temperatuur komt uit op 16 of 17 graden. De westenwind waait matig en aan zee vrij krachtig of krachtig, windkracht 4 tot 6.
Vanavond trekken enkele buien over de regio naar het oosten. Vannacht wordt het overal weer droog met opklaringen. De temperatuur daalt naar een graad of 12. De wind uit west tot zuidwest is matig en aan zee vrij krachtig, windkracht 3 tot 5.
Morgen is een aardige dag met af en toe zon en veel sluierbewolking en blijft het vrijwel overal droog. In de avond klaart het breed op. In de middag komt de temperatuur opnieuw uit op 17 graden. In de loop van de dag neemt de wind in kracht af en wordt dan uiteindelijk zwak en aan zee matig. In de avond staat er nauwelijks wind.

VOORUITZICHTEN

Op maandag begint de dag waarschijnlijk met dichte mist. Verder is er geregeld zon en blijft het droog. Ook op dinsdag blijft het droog met zon en bewolking. Woensdagmiddag passeert vanuit het noordwesten een koufront met wat regen. Donderdag is een mooie dag met zonnige perioden en blijft het overal droog. Het wordt zachter met in de middag een temperatuur oplopend naar 19 graden vanaf dinsdag. Op donderdag komt de temperatuur met 17 graden dan weer wat lager uit.

GEMIDDELDE ROTTERDAM AIRPORT:

Tussen 1 en 10 oktober bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 16,4 graden en de minimumtemperatuur 8,9 graden. Er valt gemiddeld 35,4 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl