nieuws

Lucht je hart in de Open Microfoon!

Bel 010 436 44 36!
Bel 010 436 44 36!
Hoe hard het ook mag waaien, woensdag bij Rijnmond Nu betekent gewoon de Open Microfoon. Wat heb jij te vertellen? Bel 010 436 44 36 en deel het met de wereld!
Ben je geschrokken door wat er op de Haringvlietbrug is gebeurd? Heb je zelf schade opgelopen door de storm? Reageren op de nieuwe tenues van Sparta?
Wil je vertellen hoe je de wind hebt getrotseerd? Wil je je jarige buurjongen feliciteren? Wil je aandacht voor je buurtfeest? Ben je iets belangrijks verloren, of heb je juist een bankpas van iemand gevonden en ben je op zoek naar de rechtmatige eigenaar?
Staat je auto te koop? Ben je op zoek naar een nieuwe computer? Heb je een collectie antiek waar geen plek meer voor is? Zoek je naar dat ene tijdschrift om je verzameling compleet te maken?
Zeg het in de Open Microfoon! Bel 010 436 44 36 of mail naar nu@rijnmond.nl.
Of praat mee op Twitter naar @JournalistRuud met #RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.
Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Vaak kun je de uitzending terugluisteren! Check het door de foto naar links te swipen.