WEERBERICHT

Het weer van vandaag: zon en wolken

Het weer van zondag 2 oktober
Het weer van zondag 2 oktober © Rijnmond
Vanochtend hebben we afwisselend te maken met zon en bewolking. Er is kans op een enkele bui. Vanmiddag krijgt de zon steeds meer ruimte en blijft het overal droog. De temperatuur loopt op naar 16 of 17 graden en de wind komt uit het westen, later meer uit het noordwesten en is overwegend matig van kracht, windkracht 3 tot 4.
Vanavond en vannacht zijn er (brede) opklaringen waardoor lokaal mist of enkele mistbanken kunnen ontstaan. Het blijft overal droog en de temperatuur daalt naar ongeveer 11 graden. Het is een rustige nacht met weinig wind.
Morgen is een mooie herfstdag met een afwisseling van zon en enkele wolkenvelden en blijft het overal droog. Doordat er maar weinig wind staat voelt het met temperaturen rond 17 graden aangenaam aan.
Af en toe zon en vrijwel overal droog. Op woensdag passeert er een front met meer bewolking en kans op wat regen. Op donderdag zien we waarschijnlijk de meeste zon. De temperaturen liggen de gehele periode rond 17 graden.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 1 en 10 oktober bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 16,4 graden en de minimumtemperatuur 8,9 graden. Er valt gemiddeld 35,4 mm neerslag.