FEYENOORD

Dilrosun over het gelijkspel van Feyenoord bij NEC: 'We blijven altijd honderd procent geven'

Javairô Dilrosun kon niet scoren tijdens NEC-Feyenoord
Javairô Dilrosun kon niet scoren tijdens NEC-Feyenoord © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Feyenoord hield zondag slechts een punt over aan het uitduel met NEC (1-1). Javairô Dilrosun baalt dat de Rotterdammers niet optimaal hebben geprofiteerd van het puntenverlies van Ajax en PSV. "We dachten hiervan te profiteren, maar dat is helaas niet gelukt", reageert de aanvallende middenvelder.
"Ik denk dat we in de eerste helft een goede wedstrijd spelen. Het was wachten op de 0-2", vindt Dilrosun. Na de gelijkmaker merkte hij dat NEC energie van het publiek kreeg, waarna Feyenoord de voorsprong niet meer kon pakken. "We waren ook slordig in het balbezit. Je probeert het te veranderen, maar het is moeilijk om dit om te draaien. Met strijd moet je dat dan compenseren, alleen creëerden we niets meer. Dan wordt het moeilijk om deze wedstrijd te winnen."
Na de wedstrijd was Het Legioen in het uitvak ontevreden over het gelijkspel van Feyenoord bij NEC. Dilrosun snapt de teleurstelling van deze supporters. "Het is begrijpelijk dat de fans zo reageren als Ajax en PSV puntenverlies lijden", zegt Dilrosun.
"Ze hopen en verwachten dan dat Feyenoord wint en inloopt. Maar het is niet gelukt. De spelers zullen altijd honderd procent voor de club en de fans geven. Alleen hebben we vandaag het resultaat niet geboekt, maar ik denk dat de supporters achter ons blijven staan."
Javairô Dilrosun na NEC-Feyenoord (1-1): 'We zullen altijd honderd procent geven'