WOONCRISIS

Rotterdams penthouse met hoogste privézwembad van Nederland staat te koop (voor 7 miljoen)

Door de grote raampartij biedt het penthouse een indrukwekkend uitzicht
Door de grote raampartij biedt het penthouse een indrukwekkend uitzicht © Christie’s International Real Estate
Helemaal bovenin het Montevideo-gebouw in Rotterdam is het goed vertoeven, zo blijkt uit de foto’s op Funda. Het penthouse beslaat drie verdiepingen en heeft twee dakterrassen van in totaal maar liefst 157 vierkante meter, met het hoogste privézwembad van Nederland. Je moet er wel flink wat geld voor neerleggen: 6,9 miljoen euro om precies te zijn.
Het huis is in de verkoop gedaan door At Home Makelaardij en De Rotterdamsche Vastgoed Makelaardij. Die hebben Christie's International Real Estate er als gespecialiseerde partij bij gevraagd. Laatstgenoemde sluit een lokale koper niet uit, maar denkt dat zich een internationale koper meldt voor dit penthouse. Wie de huidige eigenaar is, blijft geheim.
De grote keuken van het penthouse
De grote keuken van het penthouse © Christie’s International Real Estate
Eerder werd er al een appartement in het naastgelegen gebouw De Rotterdam verkocht aan een buitenlandse koper. “Destijds was het gerucht dat dat Madonna was, maar dat is nooit bevestigd”, zegt een makelaar van Christie's Real Estate.
De huiskamer van het penthouse
De huiskamer van het penthouse © Christie’s International Real Estate

Drie dakterrassen, verwarmd privézwembad én jacuzzi

We komen er misschien niet achter wie de koper van dit appartement zal zijn. Maar dat diegene een parel aanschaft, is duidelijk. Het appartement met een woonoppervlakte van 443 vierkante meter beslaat drie verdiepingen. De grote raampartijen op de 41e verdieping geven een "adembenemend uitzicht over rivier De Maas" volgens Funda.
Op verdieping 42 is een zonneterras van 67 vierkante meter. Op de 43e verdieping is het enorme, verwarmde privézwembad met buitendouche én jacuzzi.
| Foto:
| Foto: