nieuws

AquaSplash na 20.000 euro stormschade weer geopend

Eerder deze maand overleefden de speeltoestellen van AquaSplash de zomerstorm niet, maar vanaf zaterdag is het waterspeelpark weer geopend. Nét op tijd voor het warme weer.
Steigers waren afgebroken en plastic toestellen waren gescheurd nadat hoge golven en harde wind de kop op staken. Er was voor 20.000 euro schade waar eigenaar Erik Hazelzet niet voor verzekerd was.
Een trouwe bezoeker begon daarop een crowdfundingsactie en overal vandaan stroomde de steun voor AquaSplash binnen. Bij elkaar is een bedrag van 20.000 euro opgehaald, waarvan de helft door één liefdadige ondernemer werd gedoneerd.

Crowdfunding


Hazelzet is enorm blij dat al die mensen en bedrijven zich hebben ingezet voor zijn park, want zelf zag hij het niet meer zitten.
"Je ziet je attractie waar je vier jaar voor hebt afbetaald in 1 uur uit elkaar getrokken worden. Dat doet zeer. Ik ben er best wel een beetje stuk van geweest."
Omdat Moeder Natuur volgend jaar ook kan toeslaan, gaat de eigenaar na dit seizoen met verschillende partijen praten over hoe hij zich het beste kan voorbereiden, want dit wil hij nooit meer meemaken.