nieuws

Kort Nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Bestuurder doorgereden na aanrijding, man ernstig gewond bij bedrijfsongeval, verwarde man aangehouden: Kort nieuws uit de regio.
Bestuurder doorgereden na aanrijding

ROTTERDAM-Op de snelweg A13 is zaterdagmorgen een automobilist doorgereden na een aanrijding. Kort na elf uur knalde tussen Knooppunt Kleinpolderplein en Rotterdam Airport een auto tegen een andere wagen. Er ontstond behoorlijk wat schade, maar toch reed één van de automobilisten door. De slachtoffers reden de snelweg af en riepen de hulp in van de politie. Die kon de weggereden automobilist niet meer achterhalen.
Man ernstig gewond bij bedrijfsongeval

ROTTERDAM-Bij het bedrijf Van Gelder Papier aan de Boezembocht in Rotterdam is zaterdag een man ernstig gewond geraakt. Hij kwam onder een zware deur terecht. De politie weet nog niet wie het slachtoffer is. Hij is met ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De Arbeidsinspectie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.
Verwarde man aangehouden op Oude Binnenweg

ROTTERDAM- De politie in Rotterdam heeft zaterdagmiddag in een winkel aan de Oude Binnenweg een verwarde man aangehouden. De man kwam zo agressief over dat de politie meerdere wagens naar de winkel dirigeerde. Eenmaal ter plaatse kon de man met enige moeite worden gearresteerd. Hij is meegenomen naar het politiebureau waar een psychiater is ingeschakeld.