nieuws

Zeg het in de Open Microfoon in Rijnmond Nu

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Zo langzamerhand glijdt Rijnmond Nu in het laatste uur in de zomerstand: de komende weken hoor je in het laatste uur van Rijnmond Nu tussen zes en zeven het allerbeste van Radio Rijnmond eerder die dag. Op woensdag kijken we nog even aan hoe lang het duurt voordat je door de hitte écht niet meer in staat bent om de telefoon te pakken voor de Open Microfoon! Bel 010 - 436 44 36.
Wil je meepraten over het Nieuws, dat je hoort of leest? Bijvoorbeeld over de nieuwe, flamboyante burgemeester van Dordrecht? Over het plan van Jetta Kleinsma om mensen in de bijstand een steuntje in de rug te geven om hun eigen bedrijfje op te starten? Of over dat je als roker steeds meer in de verdrukking komt?
Of heb je persóónlijk nieuws? Over je nieuwe hond? Over die aantrekkelijke buurvrouw? Over die vriendelijke hulp in de huishouding? Ben je druk op huizenjacht? En lukt dat een beetje? Of heb je een cruise geboekt? Of heb je daar juist geen geld voor?
Iets aan te kondingen? Een mooi evenement of een leuk buurtfeest? Of wil je je medeluisteraar een tip geven voor een mooi concert of boek dat je gelezen hebt? BEL 010 - 436 44 36.
Heb je een klacht? Een áánklacht? Een pleidooi? Waar maak je je druk om? Of wil je juist iemand in het zonnetje zetten?
Of ben je op zoek naar een kinderwagen voor weinig? Een parasol? Of wil je juist van je spullen af??
PAK de Open Microfoon! Bel 010 - 436 44 36 of stuur een mail naar Nu@Rijnmond.nl.
Twitteren doe je naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :