nieuws

Man opgepakt voor fatale mishandeling Rotterdam

BR1707_arduin01
BR1707_arduin01
Een 19-jarige Rotterdammer is in Spanje opgepakt voor de dood van de 56-jarige Melvin Arduin bij een café aan de Straatweg in Rotterdam, in februari. De verdachte wordt ook verdacht van betrokkenheid van de beschieting van een woonwagen aan het Terbregsehof tijdens Nieuwjaarsnacht. In Bureau Rijnmond is diverse keren aandacht geweest voor beide zaken.  De man zit op dit moment vast in Spanje en wordt binnenkort uitgeleverd aan Nederland.
Straatweg
Het 56-jarige slachtoffer uit Capelle aan den IJssel was op 4 februari met zijn vriend in het café op de Straatweg toen er ruzie uitbrak tussen twee andere bezoekers. Hij suste de ruzie en verliet rond 02:00 's nachts het café.Daar werd hij voor de deur zo ernstig mishandeld dat hij enkele dagen later aan zijn verwondingen overleed. Justitie loofde voor het oplossen van de zaak een beloning van 15.000 euro uit.
Terbregsehof
De schietpartij op het woonwagenkamp aan het Terbregsehof was in de nacht van Oud en Nieuw 2017. Het 13-jarige slachtoffer werd in de lever geraakt, toen de woning vanuit een auto werd beschoten.