nieuws

KORT NIEUWS donderdag 3 juni

rijnmond_kort.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Koperdieven aangehouden in Vlaardingen, agent raakt gewond bij aanhouding scooterdief en meisje belaagd door tiener: kort nieuws uit de regio.
VLAARDINGEN - Drie mannen zijn woensdagochtend vroeg op de Spoorsingel in Vlaardingen opgepakt voor koperdiefstal. Ze werden door agenten betrapt terwijl ze met een ,,groot aantal’’ koperen kabels in een geparkeerde auto zaten, meldde de politie. De kabels zijn vermoedelijk afkomstig van een bouwterrein.
KRALINGEN-CROOSWIJK – Een agent is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt toen hij op de Hertekade in Rotterdam probeerde een man aan te houden die op een gestolen scooter reed. Hij had zichzelf na een vluchtpoging klemgereden, maar gaf volgens de politie toch gas toen agenten probeerden hem in de boeien te slaan. Eén van de politiemannen raakte gewond aan zijn knie, toen hij de verdachte daarop van de scooter aftrok.
DORDRECHT - Een 14-jarig meisje uit Dordrecht heeft zichzelf woensdag in een kamer opgesloten, om aan een even oude belager te ontkomen. Het meisje werd aanvankelijk slechts geplaagd door haar leeftijdsgenoot, maar de jongen draaide volgens de politie compleet door toen ze hem vroeg daarmee te stoppen. De jongen schopte het meisje en greep haar bij de keel, voordat ze wist te vluchten. Hij is inmiddels aangehouden.