nieuws

Tractor rijdt erf op in Rockanje

Een tractor is woensdagochtend op de Schapengorsedijk in Rockanje van de weg geraakt en de tuin van een huis ingereden. De bewoners hoorden rond 06:30 uur 's ochtends kabaal en vervolgens iemand van pijn kreunen en om hulp roepen.
Volgens de brandweer was het een eenzijdig ongeluk. De tractor kwam met aanhanger terecht op een erf, ramde een hek en twee geparkeerde auto's. Een van de auto's eindigde op zijn kant.
De bewoonster van het huis was op dat moment bezig met haar paarden, die ze snel de stal in deed. Ze wist niet wat haar overkwam zei ze tegen Radio Rijnmond: "Er wordt hier altijd hard gereden. Het was wachten tot er iets zou gebeuren." Ze vindt het vreselijk voor de bestuurder, die volgens haar een jongeman is.

Gebroken ribben


De tractor zou pas drie weken oud zijn en op het moment van het ongeval de maximale snelheid voor een tractor, 40 kilometer per uur, hebben gereden.
Volgens de bewoners heeft de bestuurder enkele gebroken ribben en kneuzingen aan het ongeval overgehouden. Hij werd door de brandweer uit de tractor bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht.
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. Bij het ongeluk raakten voor zover bekend geen andere mensen gewond.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl