BUREAU RIJNMOND

Vrouw die met bestuurder zware aanrijding praat gezocht

Vrouw die met bestuurder zware aanrijding praat gezocht
Vrouw die met bestuurder zware aanrijding praat gezocht © Bureau Rijnmond
Zwaargewond raakt een 22-jarige scooterrijdster die in Rotterdam-Zuid wordt aangereden door een te hard rijdende personenauto. De bestuurder van de auto, een 24-jarige Rotterdammer, vlucht maar is inmiddels aangehouden. Voordat hij er vandoor gaat praat hij met een vrouw. En met die vrouw wil de politie graag in gesprek om meer te weten te komen over de toedracht van het ongeval.
Het slachtoffer rijdt op dinsdag 4 oktober omstreeks 17.30 uur op haar snorscooter vanaf de Laagjes de Molenvliet op. Als ze even later oversteekt wordt ze aangereden door een auto die richting Spinozaweg rijdt. Door de klap vliegen zowel de scooter als het slachtoffer door de lucht en belanden vele meters verderop op straat, bij de uitrit van een BP tankstation.
De automobilist loopt naar het slachtoffer, kijkt even naar haar en loopt vervolgens terug naar zijn auto. Hij pakt vermoedelijk wat spullen uit zijn wagen. Een vrouw zet dan haar fiets met fietstassen bij het tankstation neer Ze loopt daarna naar de auto van de verdachte en begint een gesprek met hem. De man stapt uit en ze loopt even met hem op, maar dan rent hij achter het tankstation plotseling weg richting de Roteb aan de Laagjes.
De vrouw bekommert zich vervolgens om het slachtoffer. Zij heeft een lichte huidskleur en donker haar en draagt die dag een bruine bubblecoat tot over haar heupen. Met haar wil de politie dus graag praten. Maar ook met mensen die nog niet gedeelde informatie hebben over het ongeval.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000