BUREAU RIJNMOND

Verdachte liquidatie Dordrecht in rook opgegaan

Wie rijdt er op deze scooter?
Wie rijdt er op deze scooter? © Bureau Rijnmond
Een bijzondere ontdekking doet het 25-koppig rechercheteam tijdens het onderzoek naar de moord op Remsley Eisden in Dordrecht. De dader rent na de liquidatie vanaf de Van den Tempelstraat een steegje in, richting de Savornin Lohmanweg. Maar vervolgens verdwijnt hij als sneeuw voor de zon. De politie houdt er dus rekening mee dat de dader een woning is ingevlucht.
Na een bezoek aan een café in winkelcentrum Crabbehof, stapt de 36-jarige Remsley op zondagmorgen 15 oktober om circa 0.30 uur in de Van den Tempelstraat in zijn auto. Er wordt bijna direct met een automatisch vuurwapen op hem geschoten. Remsley overlijdt ter plekke. Mogelijk is hij het slachtoffer geworden van onenigheid tussen twee criminele groepen in Dordt.
Kijkers die meer informatie hebben over die groepen en de ruzie of meer weten over de vluchtweg van de dader, worden verzocht met de politie contact op te nemen. Bovendien wil de politie graag spreken met een scooterrijder die tijdens de aanslag voorbijrijdt. De bestuurder van een auto die kort voor de liquidatie langsrijdt en eerder werd opgeroepen om zich te melden heeft dat inmiddels gedaan.
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000