nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Man beledigt agenten; mannen gepakt na helen laptops; vluchtende inbreker gewond; kort nieuws uit de regio.
Man aangehouden voor belediging agenten
ROTTERDAM - Een 20-jarige Rotterdammer is zondag aangehouden wegens belediging van agenten. De man had zijn auto geparkeerd staan op de doorgang van de Bloklandstraat. Toen agenten hem aanspraken, begon de man te schelden. Hij verzette zich bij zijn aanhouding. Ook zijn 18-jarige zusje bemoeide zich met de kwestie en werd meegenomen.
Mannen gepakt voor heling
MAASSLUIS – Agenten controleerden zondagnacht een bestelauto op de Industrieweg. Achterin zagen agenten een aantal laptops liggen. De bestuurder, een 25-jarige man uit Hoek van Holland, kon niet vertellen van wie de laptops waren. De agenten hielden de man en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan voor heling. Na onderzoek bleken de laptops te zijn gestolen uit een voertuig aan de Industrieweg.
Brekebeen gewond bij inbraak
ROTTERDAM - Een 46-jarige Rotterdammer heeft zaterdag zijn knie verbrijzeld en zijn bovenbeen gebroken bij een vluchtpoging. De man wilde met een 27-jarige plaatsgenoot inbreken bij het milieupark aan de Melanchtonweg. Toen agenten het duo zagen, gingen de twee er vandoor. De 46-jarige man sprong over een hek en raakte ernstig gewond.