WEER

Het weer van vandaag: perioden met regen

Het weer van donderdag 17 november
Het weer van donderdag 17 november © Rijnmond
Vandaag is het bewolkt en zijn er met perioden met regen. In de loop van de middag wordt het vanuit het zuiden droog. Het is 's ochtends vroeg al 11 graden en dat is tevens de maximumtemperatuur voor vandaag. De matig tot vrij krachtige en aan zee krachtig tot harde zuidoostenwind draait naar het zuidwesten.
Vanavond en vannacht blijft het droog met een enkele opklaring. Het koelt af naar 7 graden en er staat een zwakke tot matige en aan zee vrij krachtige wind uit het zuiden.
Morgen is het bewolkt en gaat het in de ochtend vanuit het zuidwesten regenen. Het wordt maximaal 10 graden en de zuidwestenwind waait matig.
Zaterdag geregeld zon en blijft het droog. Bij een matige oostenwind is het koud, de temperatuur komt niet hoger meer uit dan 3 graden. In de nacht naar zondag ligt de temperatuur landinwaarts rond het vriespunt met in het oosten van de regio lichte vorst.
Zondag wordt de koude lucht alweer uit onze regio verdreven en gaat het vanuit het zuidwesten regenen. In de middag wordt het dan 8 graden. Begin volgende week is het wisselvallig met af en toe regen en wordt het maximaal een graad of 9.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 11 en 20 november bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 9,9 graden en de minimumtemperatuur 4,1 graden. Er valt gemiddeld 28,5 mm neerslag.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl