112

112-nieuws: Steekpartij in Hoogvliet | Twee personen aangehouden na overval in Pernis

Een brandweerman inspecteert de oliebollenkraam
Een brandweerman inspecteert de oliebollenkraam © MediaTV
In dit blog houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio van zondag 20 november en de avond ervoor.

19:38 uur - Steekpartij in Hoogvliet

In een zorginstelling aan de Kruisnetlaan in Hoogvliet is begin van de avond een steekpartij geweest. Daarbij is één persoon lichtgewond geraakt aan zijn of haar hand.
Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Volgens de politie was er een ruzie in de relationele sfeer. Vooralsnog is er niets bekend over eventuele aanhoudingen.

00:52 uur - Oliebollenkraam vat vlam in Rotterdam

Aan de Crooswijkseweg in Rotterdam heeft zaterdagnacht een brand gewoed in een oliebollenkraam. Hoe dat precies heeft kunnen gebeuren is onduidelijk.
Het vuur bevond zich in de wielkast van de oliebollenkraam. De brandweer en politie zijn uitgerukt, de schade aan de kraam bleef beperkt. Wel was er veel rook.

00:00 uur - Twee personen aangehouden na overval in metrostation Pernis

Op metrostation Pernis zijn zaterdagavond twee personen aangehouden. Dat gebeurde na een beroving die plaats vond in het metrostation.
De politie kreeg van de RET de melding dat er mensen met geweld beroofd waren. Twee verdachten konden direct worden aangehouden.
Bij de verdachten werden naast mogelijk gestolen spullen ook een bivakmuts en mes gevonden. Deze zijn in beslag genomen. De politie doet nog onderzoek naar de beroving.