Vader Robin, Bob van Persie overtuigd dat zoonlief overstap van Fehnerbahce naar Kuip maakt

De vader van Robin van Persie, de propjeskunstenaar Bob, is er stellig van overtuigd dat de transfer van zijn zoon naar Feyenoord op het allerlaatste moment beklonken wordt.

Pa van Perrsie deelde dit onze verslaggever Jack Kerklaan en passant met z'n brommer en aan boord stappend van de geplaagde Arriva-Waterbus, waar dit weekend nog enkele passagiers met een gangway-loopplankongeval onfortuinlijk te water raakte, omstandig mede.

Onbevreesd z'n weg vervolgend naar de Heyplaat om daar ramptoerisme te gaan bedrijven bij de in de brand gevlogen en totaal verrampeneerde herverbouwde Hervormde Kerk, wenst de Rotterdamse addestiekeling er verders niet al teveel woorden aan vuil te maken.

Dit ongetwijfeld om het heikele onderhandelingsproces tussen z'n huidige Turkse baas Fenerbahce en de Feyenoord-directie niet nog meer onder druk te zetten.

Kijkt en luistert u mee wat de ingetogen Bob van Persie er in het voorbijgaan op het Waterbus-ponton bij de Spido er slechts mondjesmaat over kwijt kan en wil

Meer over dit onderwerp:
jackkerklaan
Deel dit artikel: