DWARSDOORRIJNMOND

Luister terug: De Oud-Rotterdammer 25 november 2022

Logo De Oud Rotterdammer
Logo De Oud Rotterdammer © De Oud-Rotterdammer
De oproepen van Vrijdag 25 November 2022
Op zoek naar een oude bekende of herinneringen uit de oude doos?
Elke vrijdag rond 11.20 uur vermeldt Timo Pauw van De Oud-Rotterdammer een aantal oproepen uit deze bekende gratis krant in Dwars door Rijnmond.
Met vandaag:
- De oproep van Hans Huijsman. Hij is benieuwd of er nog mensen zijn die van ongeveer 1938 tot 1953 in de Pompstraat woonden. De Pompstraat is een straat in de wijk Charlois, Zijn er luisteraars die er zelf in deze straat hebben gewoond?
- De oproep van Kees Jan de Jong en gaat over Leonidas de voetbalclub die gevestigd was in Schiebroek-Hilligersberg. We zijn op zoek naar 3 specifieke personen voor een te houden reünie van het kampioenselftal. Het gaat dus om de A1 van Leonidas uit het seizoen 1986/1987. Voor de reünie missen we nog Frank Huyskes, Edwin Stofbergen (hij en Frank woonden toen in Schiebroek), Patrick Been (woonde toen in Ommoord).
- De oproep van Piet van der Hoek. Hij vertelt over de jaren zestig. Toen kwamen een vader en moeder met hun dochter op zaterdagavond naar café De Landbouw in Oostvoorne. Deze familie runde een café in Rotterdam genaamd Union. Zij hadden ook een zomerhuisje op het Kruininger Gors. Meer informatie hebben we nog niet maar zoeken we dus wel bij onze luisteraars.
Reageren op de oproepjes kan via Timo@deoudrotterdammer.nl
Luister hier het fragment:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl