FEYENOORD

Lilian de Leeuw wordt de nieuwe directeur van Stadion Feijenoord

Lilian de Leeuw wordt de nieuwe directeur van Stadion Feijenoord
Lilian de Leeuw wordt de nieuwe directeur van Stadion Feijenoord © VK Sportphoto
Stadion Feijenoord heeft zijn beoogde opvolger voor de vertrekkende directeur Jan van Merwijk gevonden. Volgende maand wordt de 45-jarige Lilian de Leeuw voorgedragen om de directieplek in het nieuwe jaar over te nemen.
Ook Jolanda Jansen van Ahoy was in beeld om de nieuwe directeur van Stadion Feijenoord te worden. De Leeuw is momenteel nog werkzaam als manager bij de Jaarbeurs Utrecht. Eerder werkte ze ook jarenlang voor luchthaven Schiphol.
Op 12 december vindt de Algemene Ledenvergadering voor de aandeelhouders van Stadion Feijenoord plaats. De aanstelling van de nieuwe directeur zal dan ook één van de logische agendapunten zijn, naast de toekomst van Stadion Feijenoord nu de planvorming van een nieuw stadion tot een stop is gekomen.

Achterstallig onderhoud aan het stadion

Één van de belangrijke uitdagingen voor De Leeuw wordt het onderhoud en langdurig opknappen van het stadion. Eerder schreef Rijnmond al dat alleen al het noodzakelijk onderhoud een kostenpost van in de miljoenen is.
Feyenoord wil dat er zo snel mogelijk wordt gestart met het opknappen van het stadion waarin het ook de komende jaren nog sowieso zal spelen, nu de club de stekker heeft getrokken uit de nieuwbouwplannen van Feyenoord City.