nieuws

Kroes en Opstelten op campagne in Rotterdam en regio

neelie.kroes.campagne.cropresize.tmp.JPG
neelie.kroes.campagne.cropresize.tmp.JPG
ROTTERDAM - Euro-commissaris Neelie Kroes was de opvallendste gast tijdens de campagne van de VVD, zaterdag in Rotterdam en regio. Ook oud-burgemeester Ivo Opstelten van Rotterdam en VVD-voorzitter was van de partij.
Opstelten maakte samen met kamerleden - onder wie de voormalig Rotterdams wethouder Mark Harbers- , kandidaten en lokale VVD-politici een rondrit op een historische tram door het centrum van Rotterdam.
De Rotterdamse oud-burgervader en huidig waarnemend burgemeester van Tilburg deed ook in andere plaatsen in de regio mee aan flyer- en stickeracties. Het gezelschap begon zaterdag, bijgestaan door Euro-commissaris Kroes, in Lansingerland. In haar thuisgemeente was ook Brigitte van der Burg, nummer 22 op de VVD-lijst, van de partij.
De VVD voerde zaterdag ook actie voor het vlottrekken van de huizenmarkt. De partij had vanaf donderdag stickers met -3% geplakt om aan te geven dat de overdrachtsbelasting naar beneden moet. De VVD is ook tegen het afschaffen van de hypotheekaftrek.
Foto's: Peter Valstar