WEERBERICHT

Het weer van vandaag: plaatselijk mistig

Het weer van woensdag 30 november
Het weer van woensdag 30 november © Rijnmond
Vanochtend is er plaatselijk sprake van mist. In de loop van de dag verdwijnt de (eventueel aanwezige) mist en wordt het allemaal wat lichter buiten, met zelfs af en toe zon. Het blijft droog en de temperatuur loopt op naar ongeveer 9 graden en er staat maar weinig wind.
Vanavond en vannacht kan plaatselijk weer mist ontstaan. De temperatuur daalt naar ongeveer 3 graden met nog steeds weinig wind.
Morgenochtend kan er eerst plaatselijk mist voorkomen, vooral in het westen van de regio. In de loop van de dag breekt af en toe de zon door en het blijft overal droog. De temperatuur komt uit op 6 tot 7 graden bij een in iets kracht toenemende matige noordoostenwind, windkracht 3.
Het is (vrij) koud voor de tijd van het jaar, met temperaturen dalend naar 3 graden als maximumtemperatuur in het weekend. Tijdens de nachten kan het bij voldoende opklaringen licht vriezen. Er is veel bewolking aanwezig maar toch breekt hier en daar soms de zon door. De neerslagkansen zijn klein en de noordoostenwind neemt iets in kracht toe waardoor het kouder aanvoelt.

Gemiddelde temperatuur

Tussen 1 en 10 december bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 7,5 graden en de minimumtemperatuur 2,4 graden. Er valt gemiddeld 27,8 mm neerslag.