WEERBERICHT

Het weer voor vandaag: soms wat zon en een enkele bui

Weersverwachting 6 december | Foto:
Weersverwachting 6 december
Deze dinsdag is er veel bewolking met soms wat zon en vanuit het noordwesten valt er plaatselijk een regenbui. De maximumtemperatuur komt uit op 7 graden. Er staat een zwakke tot matige wind uit het westen en aan zee uit het noordwesten.
Vanavond en vannacht valt er een enkele regenbui. De temperatuur komt niet lager uit dan 1 graad in het oosten van de regio en 4 graden aan zee. Langs de kust neemt de noordwestenwind toe tot vrij krachtig, windkracht 5.
Woensdag is er veel bewolking met soms wat zon en er vallen verspreid enkele buien. Het wordt opnieuw 7 graden en de noordwestenwind waait matig en langs de kust matig tot vrij krachtig. In de avond neemt de wind landinwaarts verder af.

Vooruitzichten

De komende dagen wordt het geleidelijk kouder. Op donderdag vallen enkele winterse buien. Vanaf vrijdag is er af en toe zon en is de grootste kans op een winterse bui weggelegd voor de kuststreek. Landinwaarts blijft het dan meest droog.
In de nacht en ochtend bestaat er kans op mist(banken). De middagtemperatuur daalt naar iets boven het vriespunt en in de nacht en vroege ochtend vriest het licht met kans op lokale gladheid.