nieuws

Win kaarten voor de vrouwen van Excelsior/Barendrecht

De vrouwen van Excelsior/Barendrecht openen aanstaande vrijdag de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen PSV. In het Van Donge & De Roo-stadion wordt om 19.30 uur afgetrapt. Wie gratis naar dat duel wil, moet nu een mail sturen naar sport@rijnmond.nl.
In samenwerking met Excelsior geeft RTV Rijnmond vijf keer twee kaarten weg. Gezien de populariteit van het onlangs door Oranje gewonnen EK Vrouwenvoetbal is de verwachting dat de Eredivisie dit seizoen op flink meer bezoekers kan rekenen. Excelsior/Barendrecht debuteert vrijdag op het hoogste niveau.
Seizoenkaarthouders van Excelsior Rotterdam en BVV Barendrecht mogen dit duel gratis bezoeken en losse tickets zijn te koop via Excelsior Tickets. Kaarten voor de hoofdtribune kosten 10 euro en voor de Rob Albers- en Robin van Persie-tribune betalen volwassenen 5 euro en jeugd tot en met 16 jaar 2,50 euro.
Wil je met jouw vereniging de wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en PSV Vrouwen bezoeken? Stuur dan een mailtje naar ticketing@sbvexcelsior.nl en maak gebruik van het gereduceerde tarief!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl