WEER

Het weer van vandaag: lokaal dichte mist en glad, daarna veelal grijs

Het weer van zaterdag 10 december 2022
Het weer van zaterdag 10 december 2022 © Rijnmond
De dag begint met plaatselijk dichte mist. Die lost in de loop van de ochtend moeizaam op. Plaatselijk kan het ook glad zijn, maar die verdwijnt later in de ochtend. Verder is het veelal grijs. Het blijft overwegend droog, al zou er langs de kust een winterse bui kunnen vallen. De temperatuur ligt net iets boven nul in het oosten van de regio tot 4 graden vlak aan zee. De wind waait zwak tot matig uit het zuidwesten.
Vanavond en vannacht kan plaatselijk weer mist ontstaan. Ook is in het westen van de regio een kleine kans op een winterse bui. De temperaturen dalen naar rond het vriespunt en lokaal kan het glad zijn. De wind komt uit zuiden en is zwak tot matig, windkracht 2 tot 3.
Ook morgen is een grijze dag met eerst plaatselijk mist. Het blijft vrijwel overal droog en de temperatuur komt lager uit dan vandaag met maxima tussen 1 en 2 graden. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig, windkracht 2 tot 3.

Vooruitzichten

Vrij koud met vanaf maandag ook af en toe zon. In de nachten kan het vanaf maandag in het oosten van de regio lokaal matig gaan vriezen. Dinsdag is het koud met lokaal een ijsdag. Op woensdag en donderdag loopt de temperatuur weer wat hoger op door wind van zee en bestaat er kans op een winterse bui.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl