112

112-nieuws: 22-jarige man beroofd in Spijkenisse | Regiogenoot gewond bij bizar ongeluk bij Prinsenbeek

Bij het ongeluk op de A20 raakten zes mensen gewond
Bij het ongeluk op de A20 raakten zes mensen gewond © MediaTV
In dit blog houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws van zaterdag 10 december.

15:08 uur - 22-jarige man beroofd in Spijkenisse

Een 22-jarige man uit Spijkenisse is in de nacht van vrijdag op zaterdag beroofd van zijn spullen in de buurt van metrostation Spijkenisse Centrum. Tussen 02:00 uur en 02:30 uur bedreigden twee jongens de man met een mes en dwongen hem om zijn bezittingen af te staan, waaronder zijn mobiele telefoon. De berovers vluchtten in de richting van de Raadhuislaan. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

13:40 uur - Man uit Hendrik-Ido-Ambacht gewond bij bizar ongeluk bij Prinsenbeek

Een 20-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een bizar ongeluk op de A16 bij het Brabantse Prinsenbeek. Hij zat in de auto bij een man die te veel had gedronken of drugs had gebruikt, en die op de snelweg achterop de aanhanger van een vrachtwagen reed.
De laadklep van de aanhanger brak af en sleepte de auto mee de vangrail in. De bestuurder zat niet alleen zwaar onder invloed achter het stuur, hij bleek ook geen geldig rijbewijs te hebben.

06:45 uur - Drie gewonden bij ongeluk op A20 bij Terbregseplein, snelweg lange tijd dicht

Op de A20 is voorbij het Terbregseplein richting Hoek van Holland een ongeluk gebeurd met drie personenauto's. Eén van de auto's had pech gekregen en kon niet meer op tijd de vluchtstrook halen. Twee andere auto's knalden er bovenop. Drie mensen raakten gewond.
De inzittenden van de auto die met pech stilstond op de snelweg hadden op tijd de auto verlaten. Zij stonden aan de kant van de weg. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De A20 van Gouda richting Hoek van Holland was een tijd lang afgesloten.

02:15 uur - Brand bij Leger des Heils in Rotterdam-IJsselmonde

In Rotterdam-IJsselmonde heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag brand gewoed in De Lichtboei, dat is een locatie van het Leger des Heils. De brand brak uit rond 02:00 uur en een halfuur later had de brandweer het vuur onder controle.
Het pand van het Leger des Heils moest worden ontruimd. Er zijn geen berichten over gewonden. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl