DE VERDIEPING

Luister terug: het jaaroverzicht van 'De Verdieping'

| Foto:
| Foto:
'De Verdieping' is het interview-programma van Rijnmond waarin we nét iets meer de tijd hebben voor een goed gesprek. Met bekende, onbekende maar altijd bijzondere regiogenoten. De 'vaste' gasten waren afgelopen jaar burgemeester Ahmed Aboutaleb, RET-directeur Maurice Unck en politiechef Fred Westerbeke. Maar er schoven het afgelopen jaar nog veel meer gasten aan in de studio van 'De Verdieping'. En niet alleen tegenover Ruud de Boer maar ook tegenover Casper van Eijck en Paul Verspeek.
In dit jaaroverzicht van 'De Verdieping' hoor je fragmenten uit eerdere gesprekken in 2022. Zo heeft Ruud de Boer een gesprek met Sjaak en Clara Sies, oprichters van de voedselbank en met muzikant en zanger Peter Blanker. Casper van Eijck spreekt met Leontien van Moorsel en Paul Verspeek met de Rotterdamse schrijver Lotfi el Hamidi, die een boek schreef over de impact van de 9/11 aanslagen op zijn jeugd en op Rotterdam.
Alle gasten hebben een ding gemeen: ze zijn hartstochtelijk, gedreven en nemen geen blad voor de mond.
Het jaaroverzicht van 'De Verdieping' kun je hieronder beluisteren:
Het jaaroverzicht van 'De Verdieping'
Ben je na het beluisteren nieuwsgierig geworden naar al die andere bijzondere regiogenoten die te gast zijn geweest in 'De Verdieping'? Abonneer je dan op de podcast door op een van onderstaande linkjes te klikken. 'De Verdieping' hoor je ook iedere vrijdag tussen 6 en 7 uur op Radio Rijnmond.