FEYENOORD

EINDE: Jahanbakhsh stelt punt veilig voor Feyenoord in moeilijk duel met FC Utrecht (1-1)

Voor Feyenoord is het een frustrerende middag bij FC Utrecht
Voor Feyenoord is het een frustrerende middag bij FC Utrecht © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
In november ging Feyenoord als trotse koploper de winterstop in. Na het 0-0 gelijkspel van directe concurrent PSV tegen Sparta kon de ploeg uit Rotterdam-Zuid bovenin de eredivisie goede zaken doen. De Rotterdammers slaagden er niet in om de drie punten mee naar Zuid en speelden gelijk tegen FC Utrecht. Radio Rijnmond volgde dit duel op de voet.
Dit moet je weten over FC Utrecht-Feyenoord
Dit moet je weten over FC Utrecht-Feyenoord © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
De middag begon in Utrecht rampzalig voor Feyenoord. Jens Toornstra, die afgelopen zomer de Rotterdammers verruilde voor FC Utrecht, deed zijn voormalige werkgever pijn door na drie minuten te scoren. Het duel kwam pas tot leven na 80 minuten voetballen. In de laatste minuut van de officiële speeltijd trokken de Rotterdammers de stand nog gelijk. Alireza Jahanbakhsh poeierde de 1-1 tegen de touwen. Vervolgens golfde het spel op en neer.
Even leek Feyenoord het duel met FC Utrecht nog te gaan winnen toen Gimenez de bal diep in blessuretijd erin kopte, maar de Mexicaan stond daarbij buitenspel. Uiteindelijk moest het team uit Rotterdam-Zuid genoegen nemen met één punt.
De uitzending van Rijnmond Sport startte om 12:00 uur en duurt tot en met 19:00 uur, omdat Excelsior het om 16:45 uur thuis opneemt tegen FC Groningen. Verder is er aandacht voor honkbal, Sparta en veldrijden.
Luister hieronder live mee naar Rijnmond Sport:
Er is ook een liveblog rondom FC Utrecht-Feyenoord:

EINDE: FC Utrecht-Feyenoord 1-1 (1-0)

3' Jens Toornstra (1-0)
90' Alireza Jahanbakhsh (1-1)
Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Rasmussen (59' Wieffer); Hancko, López (78' Bullaude); Geertruida, Kökçü, Szymanski; Dilrosun (59' Jahanbakhsh); Danilo (59' Gimenez); Paixão (33' Idrissi)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl