FEYENOORD

Feyenoord en FC Twente weer in gesprek over Zerrouki na nieuw Rotterdams bod

Ramiz Zerrouki afgelopen weekend tijdens FC Twente-FC Emmen
Ramiz Zerrouki afgelopen weekend tijdens FC Twente-FC Emmen © Marcel ter Bals/Orange Pictures
Feyenoord heeft de jacht op Ramiz Zerrouki nog niet opgegeven. Nadat ook het vorige bod door zijn huidige club FC Twente werd afgewezen, hebben de Rotterdammers een nieuwe aanbieding neergelegd in Enschede. Dat bevestigt technisch directeur Jan Streuer van FC Twente aan Rijnmond.
Streuer meldt dat FC Twente sterkhouder Zerrouki nog altijd niet kwijt wil, maar dat de club nu wel weer om de tafel gaat met Feyenoord. Eerder werden meerdere aanbiedingen vanuit Rotterdam al afgewezen.
Feyenoord deed afgelopen zomer al een poging Zerrouki naar De Kuip te halen, maar toen was het gat tussen vraag en aanbod te groot. "Ik ben klaar voor een volgende stap", vertelde Zerrouki toen al aan Rijnmond. "Het is zonde dat we hier geen Europees voetbal spelen. Dat had ik graag gedaan. Maar ik moet me door ontwikkelen om de volgende stap te maken."
FC Twente-trainer Ron Jans liet zondagochtend al weten een vertrek van Zerrouki totaal niet te zien zitten. "Feyenoord heeft afgelopen zomer al de kans gehad hem over te nemen, maar toen wilden ze niet het bedrag betalen dat wij vroegen", vertelde hij bij ESPN. "Een transfer is nu niet meer aan de orde. Feyenoord staat drie punten boven ons, we laten hem echt niet gaan."
Zerrouki zit dinsdag overigens mogelijk niet bij de selectie van FC Twente voor het bekerduel met Telstar. De 24-jarige middenvelder heeft griep, meldt Leon ten Voorde van Tubantia.
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!