112

112-nieuws: Overleden persoon gevonden in tent bij Kralingse Bos | Ongeluk op A15 bij Rotterdam-Charlois

In deze tent is zondagavond een lichaam gevonden
In deze tent is zondagavond een lichaam gevonden © MediaTV
In dit blog houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws van zondag 15 januari.

19:05 - Overleden persoon gevonden in tent bij Kralingse Bos

Op de Bosdreef in Rotterdam is zondagavond een overleden persoon gevonden. De politie heeft onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak. Daaruit bleek dat het gaat om een natuurlijke dood. Volgens ooggetuigen is het lichaam gevonden in een zelfgemaakte tent aan de bosrand.

13:12 - Ongeluk op A15 bij Rotterdam-Charlois

06:37 - Middelbrand Eskampstraat Rotterdam

Aan de Eskampstraat in Rotterdam is een flatwoning ernstig beschadigd door een brand. Het vuur ontstond doordat er een kaars in bed was gevallen, waarna het bed binnen de kortste keren volledig in brand stond. Daarna breidde het vuur zich uit in de woning.
Kort nadat de melding bij de hulpdiensten binnen kwam, werd er opgeschaald naar middelbrand. De woning is door de brandweer ontruimd, er is niemand gewond geraakt, wel is er veel rook- en waterschade.
Van de woning aan de Eskampstraat is niet veel meer over na de brand
Van de woning aan de Eskampstraat is niet veel meer over na de brand © MediaTV

03:34 - Steekpartij Mathenesserweg Rotterdam

Op de Mathenesserweg in Rotterdam zijn bij een steekpartij in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen gewond geraakt. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een verdachte aangehouden, het gaat om 46-jarige Rotterdammer. De aanleiding voor de steekpartij is nog onbekend.
De politie hield één verdachte aan na de steekpartij aan de Mathenesserweg in Rotterdam
De politie hield één verdachte aan na de steekpartij aan de Mathenesserweg in Rotterdam © MediaTV

01:14 - Steekpartij Boshamerstraat Dordrecht

De hulpdiensten zijn met spoed opgeroepen voor een steekpartij in een woning aan de Boshamerstraat in Dordrecht. Medewerkers van de ambulancedienst hebben een slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Een 44-jarige Dordtenaar is aangehouden. Ook wordt er nog uitgezocht wat er gebeurd is.

00:50 - Frituurpan in brand aan de Hellevoetstraat in Schiedam

Aan de Hellevoetsestraat in Schiedam brak rond 1:00 uur brand uit. De brand ontstond doordat een frituurpan in het huis oververhit raakte en vlam vatte. De buren zagen brand in de woning en belden de brandweer.
De bewoonster kwam met de schrik vrij. Ze is wel door de ambulance onderzocht omdat ze rook zou hebben ingeademd. Ze moest de rest van de nacht ergens anders doorbrengen, omdat de rotzooi eerst opgeruimd moet worden.

00:22 - Explosie bij voordeur Spinet Rotterdam

Op de Spinet in Rotterdam is de voordeur van een woning opgeblazen. Vermoedelijk is er een stuk vuurwerk tegen de voordeur geplakt. Buren alarmeerden direct de politie. Er brak geen brand uit, maar de voordeur van de woning is flink vernield. De politie is de woning binnen gegaan om te kijken of er niemand gewond is geraakt. De Forensische Opsporing van de politie zal onderzoek doen.
Veel schade aan voordeur van woning aan de Spinet in Rotterdam
Veel schade aan voordeur van woning aan de Spinet in Rotterdam © MediaTV

22:58 - Schuurtje in brand Meidoornsingel Rotterdam

Aan de Meidoornsingel in Rotterdam is vannacht een schuurtje uitgebrand. Bij de brand kwam veel rook vrij, waar de hele wijk last van had. Volgens een woordvoerder van de brandweer zouden er scooters in de schuur in brand hebben gestaan.
Omdat er een risico was dat het vuur zou overslaan naar het naastgelegen huis, werd er direct opgeschaald naar een middenbrand. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur groter werd. Een meisje is nagekeken in de ambulance omdat ze rook had ingeademd. De brandweer doet nog onderzoek naar het incident.
Veel rook in de wijk na brand in de schuur van een woning aan de Meidoornsingel in Rotterdam
Veel rook in de wijk na brand in de schuur van een woning aan de Meidoornsingel in Rotterdam © MediaTV

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl