BUREAU RIJNMOND

FC Twente-aanhanger fors mishandeld in Spangen

FC Twente-aanhanger fors mishandeld in Spangen
FC Twente-aanhanger fors mishandeld in Spangen © Bureau Rijnmond
Een bezoek aan de wedstrijd Sparta-FC Twente loopt voor een Twentesupporter heel vervelend af. De man wordt geslagen en loopt een dubbele kaakbreuk op. De dader vlucht maar wordt uiteraard gezocht. Er zijn helaas geen beelden. Wel een signalement.
Na de wedstrijd op vrijdagavond 11 november die rond 21.45 is afgelopen, loopt het 24-jarige slachtoffer met een aantal vrienden terug naar de auto. Plotseling belanden ze tussen een groep Spartasupporters en er ontstaat er een woordenwisseling.
De sfeer is aanvankelijk grimmig, maar alles lijkt met een sisser af te lopen. Het slachtoffer loopt samen met zijn vrienden weer richting auto. Dan draait één van de Spartasupporters zich om en valt het hem in de rug aan. De aanhanger van FC Twente wordt vol op zijn achterhoofd geslagen en valt bloedend neer. Een vriend van hem achtervolgt nog de dader. Hij slaagt er echter niet in hem te achterhalen.
In het ziekenhuis wordt bij de Twentenaar een dubbele kaakbreuk geconstateerd. De onderkaak die loshangt wordt met een stalen plaat vastgezet, waardoor hij alleen nog maar vloeibaar voedsel tot zich kan nemen.
De man die dit alles aanricht vlucht via de Spartastraat, de Van Lennepstraat en de Brederodestraat. Hij is ongeveer 25 jaar oud, heeft een lichte huidskleur en krullend haar. Hij heeft een zwarte The North Facejas aan. Wie heeft meer informatie over de mishandeling?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000