BUREAU RIJNMOND

Lidl Rotterdam-Zevenkamp binnen week tweemaal overvallen

Lidl Rotterdam-Zevenkamp binnen week tweemaal overvallen
Lidl Rotterdam-Zevenkamp binnen week tweemaal overvallen © Bureau Rijnmond
Een filiaal van Lidl in Rotterdam wordt maar liefst tweemaal binnen een week overvallen. In beide gevallen wordt een kassamedewerker bedreigd met een mes. De overvallen hebben een enorme impact op de medewerkers. Omdat beelden ontbreken zoekt de politie getuigen.
De eerste overval op de supermarkt in winkelcentrum Ambachtsplein in Zevenkamp, is op dinsdagavond 27 december rond 20.00 uur. De overvaller loopt naar een kassa en eist onder bedreiging van een groot mes dat de medewerker de lade opent. Hij grist het geld uit de kassa en rent weg.
Drie dagen later op vrijdag 30 december is het weer raak. Dit keer staat de overvaller in de rij bij een kassa. Hij legt een paar boodschappen op de band en betaalt contant. Als de medewerkster de lade opent om wisselgeld te geven staat de man plotseling naast haar en drukt een mes tegen haar borst. Vervolgens graait hij het geld uit de kassalade en gaat ervandoor. De medewerkster rent nog achter hem aan en ziet hem over de brug aan de Rietdekkerweg vluchten. Wie kan de politie helpen bij het onderzoek?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000