PODCAST

Sparta naar Voren! Sparta staat zesde halverwege de competitie, waar houdt dit op?!

Anton Slotboom, Dennis van Eersel en Ruud van Os in Sparta naar Voren!
Anton Slotboom, Dennis van Eersel en Ruud van Os in Sparta naar Voren! © Rijnmond
Na zeventien speelrondes zijn we precies halverwege de eredivisie en Sparta staat op de zesde plek. Wat een weelde! En wat een verschil met vorig seizoen, waarin pas in de laatste speelrondes handhaving werd bewerkstelligd.
In een nieuwe editie van Sparta naar Voren! zitten Anton Slotboom en Ruud van Os er voor de afwisseling weer eens opgetogen bij. Na de 3-0 winst in Leeuwarden op Cambuur kan in de komende dagen zelfs Ajax op de ranglijst gepasseerd worden. Anton droomt er al van. "Al had hij liever Feyenoord ingehaald, maar dat zit er nog even niet in," zegt Ruud van Os.
Voor Van Os was het dubbel feest zaterdagavond, want Cambuur werd op zijn verjaardag verslagen. Hoewel het kijken van de wedstrijd tijdens zijn verjaardagfeest niet zonder slag of stoot ging...
Omdat Sparta dinsdag alweer speelt is om logistieke redenen deze aflevering van Sparta naar Voren! al op maandag opgenomen. Komende woensdag op TV Rijnmond daarom een compilatie van de afleveringen van de eerste maanden van dit seizoen.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl