WEER

Het weer van vrijdag: droog en bewolkt

© Ed Aldus
Vrijdag is het bewolkt en komt de zon er niet of nauwelijks aan te pas. Het blijft droog en het wordt een graad of 5. Er staat een matige noordoostenwind, windkracht 3 of 4. Vanavond en vannacht ontstaat er geleidelijk op meer plaatsen mist. De temperatuur daalt uiteindelijk naar +1 graad aan zee en -2 graden in het oosten van de regio. Omdat we onder een uitloper liggen van een hogedrukgebied staat er nauwelijks wind.
Zaterdag is het grijs en eerst ook mistig. In de loop van de dag kan de zon tijdelijk tevoorschijn komen, maar vanuit het noordwesten raakt het in de middag weer bewolkt. Het wordt maximaal 6 graden en er staat een zwakke zuidwestenwind.

Vooruitzichten

Zondag is een bewolkte en droge dag. Volgende week is het licht wisselvallig met soms een bui en er staat aan zee een krachtige wind. Het wordt zachter met in de middag een temperatuur oplopend naar 9 graden.

Gemiddelde Rotterdam Airport

Tussen 11 en 20 januari bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 6,8 graden en de minimumtemperatuur 1,7 graden. Er valt gemiddeld 25,2 mm neerslag.