ONGELUK

Lee Towers breekt heup na verhuizing naar Rotterdam: 'Ik ben gestruikeld over het tapijt dat gelegd werd'

Lee Towers in betere fysieke tijden bij de Marathon Rotterdam
Lee Towers in betere fysieke tijden bij de Marathon Rotterdam © Rijnmond
De verhuizing van Scheveningen naar Rotterdam is Lee Towers niet in de koude kleren gaan zitten. Tijdens de inrichting van zijn nieuwe huis in Rotterdam heeft de zanger zijn heup gebroken. "Ik ben gestruikeld over het tapijt dat gelegd werd", zegt de zanger tegen Omroep West.
De zanger woonde 34 jaar aan de boulevard van Scheveningen. Onlangs kocht hij een woning in Rotterdam, in het gebouw 's-Lands Werf aan het Boerengat. Tijdens de verhuizing werd er tapijt gelegd in zijn nieuwe woning. En toen ging het fout. "Ik ben gestruikeld over het tapijt dat gelegd werd", vertelt hij.
Lee Towers gaat aan 's-Lands Werf in Rotterdam wonen
Lee Towers gaat aan 's-Lands Werf in Rotterdam wonen © Rijnmond

'Mensen moeten me afremmen'

"Ik wist meteen dat het niet goed was. Het deed ook heel veel pijn." De valpartij gebeurde een week geleden. Hij kreeg dezelfde avond nog een nieuwe heup. De zanger moet nog wel wennen aan zijn nieuwe tempo. "Je kent me: niet lullen maar poetsen. Ik ga er altijd honderd procent voor. Maar mensen remmen me nu echt af, anders kan ik misschien nooit meer normaal lopen."
Op dit moment moet Lee Towers even lopen met een rollator en werkt de komende tijd in een revalidatiecentrum aan zijn herstel.