112

112-nieuws: Politie vindt gewonde man onderaan trap, huisgenoot aangehouden | Klokken uit kerktoren gestolen in Puttershoek

Logo politie
Logo politie © Archief
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws van zondag 5 februari.

16:04 uur - Politie vindt gewonde man onderaan trap, huisgenoot aangehouden

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in een huis aan de Roterij in Hellevoetsluis een gewonde man van 35 gevonden. Het slachtoffer lag onderaan een trap. De politie kan nog geen details vrijgeven, maar wel is duidelijk dat de toestand van de man in het ziekenhuis is verslechterd. Inmiddels is zijn situatie zorgelijk, zo laat de politie weten.
Een 44-jarige huisgenoot van de man is aangehouden. De twee arbeidsmigranten zouden vannacht ruzie hebben gehad. De politie sluit een misdrijf niet uit.

15:33 uur - Klokken uit kerktoren gestolen in Puttershoek

Bij de Gereformeerde Kerk aan de Rembrandtstraat in Puttershoek stonden de beheerders vanmorgen voor een onaangename verrassing. Twee van de drie kerkklokken bleken te zijn verdwenen. Volgens een van de beheerders heeft een omwonende vanmorgen tussen 06:00 en 07:00 uur geluiden gehoord. De dief zou in de toren geklommen zijn, waarna de klokken met de auto werden meegenomen.
Op dit moment is de aangifte nog niet afgerond. Daarom kan de politie niet bevestigen wat er gebeurd is. De beheerder roept getuigen en mensen met camerabeelden in ieder geval op zich te melden.

11:09 uur - Rotterdammer (34) loopt steekwonden op bij ruzie in relationele sfeer

Aan de Reijerweg in Ridderkerk is kort na middernacht een 34-jarige Rotterdammer gewond geraakt. Hij is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie ging aan de steekpartij een ruzie in een huis vooraf. De steekpartij was buiten.
De dader is er vandoor gegaan. De politie gaat uit van een conflict 'binnen de relationele sfeer'.