Feyenoord in aanloop naar Manchester met 19 man op het trainingsveld

Feyenoord heeft maandag vlak voor vertrek naar Manchester in de Kuip getraind. Trainer Giovanni van Bronckhorst had de beschikking over 19 spelers, onder wie drie keepers.

Feyenoord speelt dinsdagavond om 20.45 uur de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City. De Rotterdammers zijn na vier nederlagen nagenoeg uitgeschakeld. Alleen als Shakhtar Dontesk dinsdag bij Napoli wint is er nog een kansje dat Feyenoord als de nummer drie van de poule na de winter in de Europa League mag uitkomen.

Sam Larsson trainde voluit mee. Hij kon zaterdag het duel met VVV niet afmaken vanwege een kuitblessure. Aanvoerder Karim El Ahmadi ontbrak. Hij is geschorst. Verdediger Eric Botteghin werkte los van de groep op Varkenoord een individueel programma af. De Braziliaan revalideert van een blessure aan zijn knie. 

Manchester City-Feyenoord is dinsdag live te volgen op Radio Rijnmond. Onze verslaggevers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop zullen zich voorafgaand aan het duel regelmatig updates melden op deze website, op de radio, op tv en via social media.

Meer over dit onderwerp:
Sport
Deel dit artikel:

Reageren