BUREAU RIJNMOND

Man mishandelt vrouw als zij niet met hem wil praten

| Foto:
| Foto:
Een brutale en gewelddadige mishandeling midden in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Een vrouw raakt daarbij gewond en moet worden behandeld in het ziekenhuis. Bovendien gaat de dader ervandoor met haar telefoon. In Bureau Rijnmond worden beelden getoond van de man. Update: in deze zaak in afgelopen week een 24-jarige Rotterdammer aangehouden.
Het 32-jarige slachtoffer is op woensdagmiddag 6 juli 2022 nietsvermoedend aan het winkelen bij H&M. Plotseling wordt ze aangesproken door een voor haar onbekende man. De vrouw geeft op vriendelijke wijze aan dat ze geen zin heeft in een gesprek en loopt de winkel uit.
De man volgt haar en ze maakt opnieuw duidelijk niet geïnteresseerd te zijn. Dan wordt de man plotseling agressief. Hij slaat de vrouw in het gezicht en trapt tegen haar been. De vrouw verdedigt zich. Een omstander komt tussenbeide en de gewelddadige man lijkt weg te lopen richting McDonald's. Maar hij keert om en slaat en trapt de vrouw opnieuw. Bovendien pakt hij haar bij de keel en drukt haar tegen een winkelruit aan. Tijdens de worsteling steelt hij haar mobiele telefoon. Vervolgens vlucht hij.
Ondanks uitgebreid onderzoek is de politie er nog niet in geslaagd de dader aan te houden. Wie weet wie hij is?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl