nieuws

Kort nieuws uit de regio

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Jonge auto-inbreker op heterdaad betrapt, Pistool valt tijdens preventieve fouilleeractie, Grote vechtpartij Binnenwegplein en verkeersdienst voorspelt drukke wegen voor aanstaande vrijdag: Kort nieuws uit de regio.
Jonge auto-inbreker op heterdaad betrapt
DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Dordrecht is aangehouden op het moment dat hij probeerde in een auto in te breken. Omwonenden op de Lange Wantijkade hadden midden in de nacht iemand verdacht bezig gezien en de politie gebeld. Toen die kwam, was de jongen net aan het proberen om met een ijzeren staaf de voorruit in te slaan.

Pistool valt tijdens preventieve fouilleeractie

ROTTERDAM - Bij een preventieve fouilleeractie in Rotterdam-West heeft de politie vrijdag een 28-jarige Rotterdammer aangehouden. Toen de man werd gefouilleerd, verzette hij zich en viel er volgens de politie een wapen uit zijn broekband. Het wapen ging daarbij af, maar niemand raakte gewond. Het ging volgens de politie om een klein formaat vuurwapen.

Grote vechtpartij Binnenwegplein

ROTTERDAM - Bij een vechtpartij in het centrum van Rotterdam heeft de politie vrijdagmiddag negen mannen aangehouden. De vechtpartij vond kort na vier uur plaats op het Binnenwegplein, bij metrostation Beurs. De verdachten zijn tussen de 17 en 30 jaar oud. Hoe de ruzie ontstond is niet bekend.

‘Aanstaande vrijdag druk op snelwegen’

REGIO - De VerkeersInformatieDienst verwacht dat het volgende week vrijdag al vroeg druk wordt op de snelwegen. Volgens de verkeersdienst vertrekken veel mensen al ’s middags richting hun vakantiebestemming in aanloop naar het pinksterweekend.