nieuws

Gastvrijste stadsgids krijgt vergulde Ananasspeld

Stadsgids Eveline van Wanrooy krijgt als meest gastvrije Rotterdamse de Vergulde Ananas. Wiland Toelen van het cafe de Ouwehoer en DailyBird plus Hijszaak-imperium pakte op een stem na net de mispeer
De Heilige Boontjes-koffiebar dat aan de Mauritssingel gedreven wordt door ex-delinquenten en Discovery-toursstadsgids Eveline van Wanrooy zijn het meest gastvrij qua verkopen en uitdragen van de raddeflatse Rotterdamse fratsen.
Althans volgens de vergulde ananasjury onder leiding van oud-Rotterdam The Hague Airport-directeur Roland Wondolleck die hen deze felbegeerde prijs aan de uitverkorenen uitreikte.
Wat een ananas precies uit heeft te staan met gastvrijheids-symboliek bleef onduidelijk en om zo'n vergulde hospitality-ananas waar dan ook ingestoken te krijgen als veer doet ons inziens vrij zeer, maar beide genomineerden waren er niet minder blij verguld mee in de randomisé.
Er is maar één echte vergulde ananastrofee en die viel uiteindelijk de Heilige Boontjes ten deel.
Onze enigzins gegeneerde life-stylevlogger Jack F Kerklaan liet zich bij de met slechts een minuscuul speldje afgescheepte, maar desondanks toch apetrotse Rockanjese Eveline van Wanrooy niet onbetuigd en bracht haar wat deze struise stadsgids toekomt voor in d'r prijzenkast.........

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl