nieuws

Zeg het. In de Open Microfoon

Open Microfoon van Rijnmond Nu
Open Microfoon van Rijnmond Nu
Vertrouwd op de woensdagavond: De Open Microfoon bij Rijnmond Nu. Wat heb je te melden? Bel 010 - 436 44 36!
Heb je een duidelijke mening over het Nieuws? Is de eis van 3-en-een-half procent loonsverhoging voor bouwvakkers niet een beetje overvraagd? Heeft NRC Handelsblad een karaktermoord gepleegd op MH17-dossiertijger Pieter Omtzigt? Ben je bereid meer te betalen voor het verlies van de NPO? Wil jij óók een T-shirt met de tekst 'Zwarte Piet is racisme' ?
Of heb je een persóónlijk verhaal? Over je geliefde? Over je zoektocht naar een huis? Over de komende feestdagen? Schreeuw het van de daken én in de Open Microfoon: Bel 010 - 436 44 36.
Heb je een klacht? Over verkeershufters? Over oplichters? Stomme mensen? Talentenshows? Reisprogramma's? Politici? Een koude of warme douche uitdelen?
Wil je wat aankondigen? Een buurtfeest, een bijeenkomst, een voorstelling of open dag? Of heb je een film-tip of een plek waar je fijn kunt eten? Laat het je medeluisteraar weten!
Of staat die nog prima werkende tv te verstoffen in de gang en wil je 'm eigenlijk weggooien maar je kunt er iemand anders misschien blij mee maken? Gebruik de ruilbeurs-functie van de Open Microfoon! Of... ben je iets verloren of is Poekie weggelopen?
BEL 010 - 436 44 36, Nu@Rijnmond.nl of #RijnmondNu:

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.
Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Vaak kun je de uitzending terugluisteren! Check het door de foto naar links te swipen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl