BUREAU RIJNMOND

Jongen mishandelt man die iets zegt over op stoep fietsen

Jongen mishandelt man die iets zegt over op stoep fietsen
Jongen mishandelt man die iets zegt over op stoep fietsen © Bureau Rijnmond
Een man wijst een jongen erop dat hij niet op het trottoir mag fietsen. De fietser reageert daarop met een vuistslag in het gezicht van de man. Het slachtoffer raakt gewond aan een oog en zijn bril raakt flink beschadigd. De dader fietst meteen door. De politie zoekt getuigen die nog niet met hen hebben gesproken en ook camerabeelden.
Het incident is op vrijdag 20 januari omstreeks 17.50 uur. Een 63-jarige man wandelt met zijn vrouw in de Emmastraat in Rotterdam-Rozenburg. Nadat hij de jongen heeft aangesproken op zijn gedrag haalt de naar schatting 16 of 17-jarige fietser direct uit. Het slachtoffer valt op de grond. Hij schrikt enorm en en heeft ook nu nog last van de klap.
De dader rijdt op een zwarte fiets met een bakje aan het stuur. Hij komt vanuit de richting van de Nachtegaallaan. En na het incident vlucht hij richting de Plus supermarkt ook aan de Emmastraat. Weet u iets of hebt u dashcam, deurbel- of bewakingscamerabeelden en woont u in of in de omgeving van de Emmastraat? Neem contact op!
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000