Bureau Rijnmond: beelden doodsbedreiging RET-chauffeur

Donderdag in Bureau Rijnmond, het opsporingsprogramma van politie en justitie op TV Rijnmond, aandacht voor de bedreiging van een buschauffeur, de mishandeling van DJ AprilGrey en betere beelden van de overvaller van een pizzeria.

Donderdag 17 augustus werd een RET chauffeur bedreigd met de dood, toen hij met de bus van Maassluis naar Schiedam reed. Aan boord waren zo’n twintig passagiers die behoorlijk onder de indruk waren van het gebeuren. Een vervelende, beschonken man was de aanstichter. De politie zoekt hem en hoopt dat de kijker van Bureau Rijnmond de man herkent van de beelden.

Daarnaast is er nog aandacht voor vier andere zaken, waaronder de mishandeling van DJ AprilGrey. Zij werd op 4 september en 29 oktober aangevallen door een man toen zij van haar werk op de Coolsingel naar haar auto op de Kruiskade liep. Zij liep bij de tweede aanval een flinke wond in haar gezicht op.

Zowel op het Bergwegplantsoen als op de Zwart Janstraat, hoek Jacob Catsstraat, in Rotterdam zijn er slachtoffers van pinpasdiefstal. Er werden grote bedragen van de rekeningen afgeschreven. Bureau Rijnmond toont beelden van de pinners.

Al eerder werden in Bureau Rijnmond beelden getoond van een overvaller van een pizzeria aan de Peppelweg.  Dit leverde niet voldoende op om een verdachte aan te houden. Inmiddels zijn er betere beelden van de overvaller beschikbaar en de politie hoopt dit keer op een beter resultaat.

Bureau Rijnmond is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond. Het is op donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur. De onderwerpen zijn ook te zien op Rijnmond.nl

Meer over dit onderwerp:
Nieuws
Deel dit artikel: