FC RIJNMOND PODCAST

Podcast Feyenoord: 'Gimenez kan volgend seizoen topscorer van de eredivisie worden'

Santiago Gimenez was in het bekerduel met sc Heerenveen bij Feyenoord weer de grote man
Santiago Gimenez was in het bekerduel met sc Heerenveen bij Feyenoord weer de grote man © VK Sportphoto - Yannick Verhoeven
Ondanks een moeizame bekerronde heeft Feyenoord woensdagavond zich geplaatst voor de halve finale. In Friesland werd sc Heerenveen opzij gezet (0-1), maar eenvoudig ging het zeker niet voor de Rotterdammers. Presentator Jesse van Someren had met Feyenoord-watchers Dennis van Eersel en Dennis Kranenburg in Podcast Feyenoord genoeg onderwerpen om te bespreken.
Uiteraard werd het enige doelpunt van de wedstrijd besproken. Na een slimme assist van Danilo kon Santiago Gimenez de opgelegde kans keurig afronden. Na het duel stipte Van Eersel het scorende vermogen van de Mexicaan aan. "Hij is fysiek en heeft body. Gimenez is nog hartstikke jong. Daar zit nog veel groei in. Hij heeft ook snelheid", constateert de Feyenoord-watcher.
En ook met de afronding zit het wel snor bij Gimenez, vindt Van Eersel. "Ik zie steeds meer punten bij hem waarbij ik denk: Gimenez kan volgend seizoen zomaar bij Feyenoord de topscorer van de eredivisie worden."
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!