nieuws

MKB-helden dragen Daniel den GoedendoelenHoed over

MKB-ondernemerdaag-helden getuigen zelden, maar lieten zich vanwege onbaatzuchtige Daniel den Hoed-inzamelingsgetroostingen tijdens Stadhuis-ontbijt trots de pin op de borst drukken
De MKB dag van de reo-ondernemer stond vandaag in het teken van heldenspeldjes opsteken en hospitality in de meeste brede zin en onzin des woords verlenen.
MKB Rotterdam Rijnmond-voorzitter Piet van Klaveren prikte samen met economie-wethouder Struijvenberg Rotterdammers4Rotterdamers-roergangers Barbara van den Bosch en Robin Westerveld als eersten de felbegeerde verdiensten-speld op.
Ook de Inflatable Boat-vaarvrienden van de Koninklijke Huis-ondernemer bij uitstek prins Bernhard werden onderscheidden voor hun onbaatzuchtige Daniel den Hoed inzamelingswerk.
En passant kreeg de MKB-voorzitter in overdrachtelijke zin de Hoge Rode 'estafette'-Hoed op een oor geplaatst ,waarmee hij de belofte-uitdaging aanging te trachten het kankeronderzoek-bedrag van ruim 225.000 euro dit jaar in 2018 ruimschoots te helpen overtreffen.
Gelegenheidsvlogger Jack Kerklaan stond erbij, keek ernaar en vroeg d'r na de plichtplegingen even over door....

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl