nieuws

Krabbendam en winnend duo in FC Rijnmond

FC Rijnmond heeft vrijdag weer een mooie tafel. Presentator Etienne Verhoeff ontvangt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. Ook de winnaars van de Theo Koomen Award 2017 schuiven in de regionale voetbaltalkshow aan: Dennis van Eersel en Sinclair Bischop.
De mannen van FC Rijnmond zullen terug- en vooruitblikken op de voetbalwedstrijden van deze week. Zo behandelen zij het 1-1 gelijkspel van Feyenoord tegen sc Heerenveen van afgelopen woensdag. Verder komen de nederlagen van Sparta (3-2 uit bij Heracles Almelo) en Excelsior (3-1 op bezoek bij Ajax) aan bod. Uiteraard komt ook de Theo Koomen Award 2017 voorbij, die Van Eersel en Bischop deze week ontvingen.
Natuurlijk kijkt FC Rijnmond ook naar de komende speelronde in de eredivisie. Dan staat op Het Kasteel de Rotterdamse stadsderby tussen Sparta en Feyenoord op het programma.
De uitzending is live en begint om 17:15 uur op TV Rijnmond. Verder kun je op onze Facebook-pagina RTV Rijnmond Sport tijdens de uitzending meepraten.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl