DE VERDIEPING

Terugkijken: Jaap Smit, de commissaris van de Koning van Zuid-Holland

Commissaris van de Koning, Jaap Smit, van de provincie Zuid-Holland
Commissaris van de Koning, Jaap Smit, van de provincie Zuid-Holland © Rijnmond
Je leest er al alles over op deze site: de Provinciale Statenverkiezingen komen eraan! Alle reden om de 'burgemeester' van Zuid-Holland uit te nodigen: Jaap Smit, commissaris van de Koning. Ruud de Boer vraagt hem alles wat jij wil weten over een van de drukste provincies van ons land.
Hoe is het voor Smit om straks de voorzitter te zijn van een nieuwe club politici op het provinciehuis in Den Haag? Hoe ziet zijn agenda er de komende dagen uit? En waarom is het toch heus belangrijk om te gaan stemmen komende woensdag? Hij legt het je allemaal uit, vanavond tussen 18:00 en 19:00 uur op Radio Rijnmond. Je kunt het gesprek ook bekijken als stream op deze pagina.

Heb jij een vraag voor de commissaris van de Koning?

Heb jij een vraag voor de Commissaris van de Koning? Je kunt 'n nu al stellen door te bellen met 010 - 436 44 36. Of stuur je vraag naar: radio@rijnmond.nl en hoor vanavond het antwoord.
'De Verdieping' is ook iedere vrijdagavond te horen tussen 6 en 7 en als podcast: klik op een van onderstaande links en abonneer je op 'De Verdieping met Ruud de Boer'. Daar vind je nog veel meer verhalen van bijzondere regiogenoten!