WEERBERICHT

Het weer van vandaag: lichte regen in de ochtend, later droog met bewolking en zon

Het weer van vandaag
Het weer van vandaag © Rijnmond
Vanochtend is het bewolkt en eerst nog regenachtig met lichte regen en motregen. In de loop van de ochtend wordt het vanuit het zuidwesten alweer droog. Vanmiddag zien we een mix van zon en bewolking en blijft het droog. Het wordt zachter met een maximumtemperatuur van 13 graden. Er staat een matige wind uit het zuiden, windkracht 3 of 4.
Vanavond en vannacht zijn er wolkenvelden afgewisseld opklaringen en blijft het droog. De temperatuur komt niet veel lager dan een graad of 8. Er staat een matige wind uit het zuiden.
Morgenochtend is het droog met af en toe zon. In de middag is het bewolkt en later valt er plaatselijk ook wat lichte regen. De temperatuur varieert van 12 graden aan zee tot 15 graden in het oosten van de regio. De wind waait matig en komt nog altijd uit het zuiden.

Zaterdag 15 graden

De komende dagen is het wisselvallig weer in het Rijnmondgebied met veel bewolking, soms wat zon en van tijd tot tijd regen of enkele buien. De middagtemperatuur blijft voorlopig uitkomen in de dubbele cijfers. Zaterdag wordt het een graad of 15, op zondag wordt het 11 graden. begin volgende week loopt de temperatuur weer enkele graden op.
Tussen 11 en 20 maart bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 10,4 graden en de minimumtemperatuur 3,0 graden. Er valt gemiddeld 14,3 mm neerslag.